Всички седем победители от играта на Kaufland Card вече получиха

...
Всички седем победители от играта на Kaufland Card вече получиха
Коментари Харесай

Най-много нови коли карат в Централна България

Всички седем спечелили от играта на Kaufland Card към този момент получиха своите чисто нови коли VW Taigo. Най-много са спечелилите от градове в Централна България – по една кола отпътува за Пловдив, Стара Загора, Казанлък и Плевен. Останалите са от София, Разград и Бургас.

В продължение на 2 месеца всички, записали своята Kaufland Card, имаха шанса да завоюват от играта на най-голямата верига хипермаркети у нас и да получат персонално ключовете за своя нов автомобил от Ялчин Джем – основен търговски шеф на компанията и член на борда на шефовете. Победителите бяха изтеглени от самостоятелен профилиран програмен продукт в Централата на компанията в Германия.

„ В Kaufland България непрестанно се стремим към това да развиваме и подобряваме услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Картата за лоялни клиенти – Kaufland Card, която представихме на клиентите си едвам преди няколко месеца, към този момент жъне голям триумф, защото тя е безспорното олицетворение на това, че ние желаеме да даваме повече добавена стойност към извършването на покупки. Повече от 1 милион българи записаха своята карта в рамките единствено на първия месец, което бележи самобитен връх в Групата на веригата в Европа “, разяснява Ялчин Джем.

Всяка седмица притежателите на цифрова или физическа карта Kaufland Card имат достъп до извънредни оферти с огромни отстъпки. Част от тях беше и партньорството на Kaufland България с китайския софтуерен бранд Xiaomi, което даде опция на клиентите да се снабдят с „ интелигентен “ апарат за дома.

Всички седмични оферти се разгласяват на уеб страницата на хипермаркетите:.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР