Всички се смееха на моите идеи за Западните Балкани преди.

...
Всички се смееха на моите идеи за Западните Балкани преди.
Коментари Харесай

Цял Свят Млъкна! Бойко Борисов Е Категоричен: Всички Ми Се Смееха, А Сега

„ Всички се смееха на моите хрумвания за Западните Балкани преди. А през днешния ден всички огромни геополитически играчи желаят да вземат участие във форумите за Западните Балкани “, съобщи българският министър председател Бойко Борисов. Премиерът изнесе тирада по време на икономическия конгрес в границите на срещата на върха ЕС-Западни Балкани. И даде да се разбере, че се надява полуострова скоро да стане напълно част от фамилията на Европа.

„ Вчерашните решения и съглашения са оптимистични. За нас беше доста мъчно да наложим тематиката за Западните Балкани, само че тези шест страни имат приблизително единствено малко по-нисък Брутният вътрешен продукт от този на Словакия и малко по-малко поданици от тези в Румъния. Западните водачи дойдоха в София малко предубедени, само че си потеглиха удовлетворени. Най-важното нещо от тази среща е, че доказахме, че егоизмът е липсващ на Балканите. Дори и да е единствено поради това, че имах опция да видя по какъв начин свободно беседват Вучич и Еди Рама с Меркел и Макрон. И още повече, когато Ципрас и Заев оповестиха, че са покрай решение “, сподели още Борисов.

Според премиера това е единственият метод да се реализира развиване и триумф в района. Българският министър-председател е уверен, че това е единствената опция за сполучливо съдействие сред двете страни.

Подробности от срещата бяха оповестени, като на нея се реализира историческо съглашение. Ципрас и Заев стигнаха до консенсус за името на Македония. Предстои то да се гласоподава на референдум, с цел да влезе смяната в действие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР