Всички се радваме да прекаляваме по Коледа. И сега, когато

...
Всички се радваме да прекаляваме по Коледа. И сега, когато
Коментари Харесай

Майкъл Мозли обяснява правилото за отслабване, което му е помогнало да загуби един камък за 21 дни

Всички се радваме да прекаляваме по Коледа. И в този момент, когато наближава Нова година, доста от нас се впускат в диети и проекти за здравословно хранене, с цел да се върнат във форма.

За благополучие помощта е налице под формата на гуруто за намаляване доктор Майкъл Мозли, който преди този момент загуби камък единствено за 21 дни - и продължи да разкрива по какъв начин тъкмо го е направил.

Телевизионният водещ, постоянен участник в токшоуто на ITV This Morning, реалокира 14 паунда единствено за три седмици с помощта на диетата Fast 800 Keto, която създаде със брачната половинка си доктор Клеър Мозли.

Трябва да се означи, че диетата Fast 800 Keto не би трябвало да се съблюдава като дълготраен проект за метод на живот заради ограничаващия й темперамент. Вместо това се предлага като краткосрочна, бърза диета, с цел да помогне на тези, които би трябвало бързо да реалокират нездравословното тегло.

И по този начин, по какъв начин работи? Спазването на кето диета главно значи понижаване на количеството въглехидрати, които приемате, като същевреме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР