Всички се надяваме да няма вариант без сделка за Брекзит.

...
Всички се надяваме да няма вариант без сделка за Брекзит.
Коментари Харесай

Екатерина Захариева с важни подробности за българите ни във Великобритания преди Брекзит

Всички се надяваме да няма вид без договорка за Брекзит. Считахме, че имаме доста време, само че ето, напускането наближава. Това съобщи външният министър Екатерина Захариева в утринния блок на Българска национална телевизия.

"За момента няма какво да се тормозят сънародниците ни във Англия. Много пъти Мей поема ангажимент, че жителите ни там ще са предпазени. Имаме икономическа изгода да има договорка. Ще стартираме разяснителна акция във Англия, за процедурата за кандидатстване на поданство. Кампанията ще стартира през ноември, несъмнено в случай, че има информация от държавното управление им ", сподели още тя.

"Имаше много фактори и политици по света, които се изрекоха бързо за случая с убийството на Виктория Маринова. Имаше нечиста сделка, че убийството е поръчково, само че за жалост това извънредно ликвидиране се случва на всички места ", добави Захариева.

"Нормална процедура е министър председателят Бойко Борисов да събере посланици, с цел да им обясни до къде е стигнало следствието. При състояние, че целият свят се интересуваше, няма нищо по-нормално да има такава среща ", разкри външният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР