Всички съдебни решения срещу са взети в нарушение на членове

...
Всички съдебни решения срещу са взети в нарушение на членове
Коментари Харесай

Шокиращи изявления на Навални и защитата му в съда

" Всички правосъдни решения против са взети в нарушаване на членове 6 и 7 от Европейската спогодба. Навални се появяваше постоянно в четвъртък. Но тогава внезапно решихте, че е трябвало да върви в понеделник. Знаете, че той беше в кома от 20 август до 24 септември. Но сте го търсили в дома му на 16 септември ". Тези и други реплики към съда насочи юристът на Навални Олга Михалова.
Московският градски съд изслушва деятелят Алексей Навални и неговата отбрана по делото за присъдата му по процеса " Ив Роше ". Съдия Наталия Репникова взема решение дали да размени условната присъда с ефикасна. Хода на процеса отразява " Дойче Веле ".
се обърна към съда: „ Бих желала да обърна внимание на обстоятелството, че даже след изменението, нашата Конституция признава общопризнатите правила и правила на интернационалното право. На 17 октомври 2017 година Европейски съд по правата на човека се произнесе по делото Навални против Русия. Всички тогавашни правосъдни решения са в нарушаване на членове 6 и 7 от Европейската спогодба. Въпреки това съветските управляващи не стопираха да признават Навални за отговорен... "
По-нататък юрист Михайлова продължи: " Навални се явяваше постоянно в четвъртък. Но тогава внезапно решихте, че е трябвало да върви в понеделник. След това пристигна пандемията и регистрацията беше осъществявана отдалечено. Но по-късно го проверявахте всеки четвъртък, а по-късно още веднъж - в понеделник. След облекчаването на пандемията той идваше в понеделник или четвъртък. След това стана ясно за какво не може да извършва това обвързване. Знаете, че той беше в кома от 20 август до 24 септември. Но сте пристигнали, с цел да го търсите в дома му на 16 септември и чудно за какво ли, никой не ви е отворил ".
 Прокуратурата изиска присъда от 3,5 години за Навални Прокуратурата изиска присъда от 3,5 години за Навални
Прокурорът по делото на Алексей Навални поддържа настояването на Федералната работа за осъществяване на наказванията за 3,5 година колония с общ ре...
След това юрист Вадим Кобзев уточни, че неговият клиент е бил на амбулаторно лекуване в Германия през ноември 2020 година, само че инспекторите на Федералната работа за осъществяване на наказванията не са желали да вземат това поради. " ФСИН не ми позвъниха, нито на брачната половинка на Навални или на майка му ", означи юристът.
Преди почивката съдията означи, че ФСИН е получила документ от берлинската клиника " Шарите " през ноември 2020 година, където политикът е лекуван през август-септември. Но отделът отхвърля да счете рехабилитацията след изписване от клиниката като основателна причина да не се яви за регистрация като част от изпитателния период.
Навални от своя страна похвали участниците в. Според политика в Русия " има доста хубави неща ".
" И най-хубавото са хората, които не се опасяват, не затварят очи и няма да дадат страната ни на шепа хора, които желаят да я заменят за дворци и аквапаркове ", сподели политикът, базирайки се на следствието на Фондацията за битка с корупцията по отношение на.
Опозиционерът осъди съветската правосъдна система. " Това се случва, когато беззаконието и произволът са същността на политическата система. Но по-лошо - когато беззаконието и произволът са облечени в прокурорска и съдийска тога ", акцентира Навални.
 Чавдар Стефанов: Навални ще бъде затворен дейно Чавдар Стефанов: Навални ще бъде затворен дейно
„ Алексей Навални ще бъде затворен дейно. Случаят му вълнува от години, само че в последните дни името му звучи гръмко. Властта се...
Целта на процеса е да сплаши забележителен брой хора, сподели опозиционерът. " Ето по какъв начин става това - затваряш един, с цел да сплашиш милиони ", сподели той.
Политикът изрази вяра, че сънародниците му няма да видят в процеса " сигнал, че човек би трябвало да се опасява ".
Алексей Навални означи още в речта си, че съветските управляващи се пробват да го осъдят с „ маниакално твърдоглавие “.
" Причината за всичко това е омразата и страхът на един човек, живеещ в бункер ", изясни опозиционерът, базирайки се на съветския президент Владимир Путин. „ Нанесох му смъртна засегнатост с обстоятелството, че оцелях “, добави Навални.
Според политика Путин „ ще остане в историята точно като отровител “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР