Всички са наясно каква е отговорността при тези избори и

...
Всички са наясно каква е отговорността при тези избори и
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Ние няма да се откажем от нашите ангажименти, защото зад нас стои България

Всички са наясно каква е отговорността при тези избори и хората в цялата страна ни одобряват извънредно задушевно, показа пред симпатизанти в гр. Стралджа, Ямболско, претендентът от листата ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков. Той бе безапелационен, че ГЕРБ няма да се откаже от своите задължения, тъй като „ зад нас стои България “.

При визитата си в общинския център той откри актуализирания офис на Политическа партия ГЕРБ и се срещна с членове и симпатизанти.

„ Пожелавам ви да превърнете този офис в място, в което се раждат хрумвания “, обърна се той към присъстващите и ги прикани да бъдат дейни в изборния ден. Андрей Новаков напомни, че Ямболска област е образец за сполучливо изпълнени европейски планове, а реализацията на огромни инфраструктурни обекти като автомагистрала „ Тракия “ е показателно за резултата върху развиването на района и растежа на вложенията.



„ Листата на Политическа партия ГЕРБ се състои от хора, потвърдили себе си, хора, които пазят ползите на българите в границите на обединена Европа “, посочи по време на срещата регионалният координатор на ГЕРБ – Ямбол Георги Славов.

По думите му политиката е на първо място морал и човек би трябвало да има първо морални устои, по-късно сили и религия в себе си, с цел да реализира това, което цели.



„ А претендентите на ГЕРБ са потвърдили своята отдаденост при отбраняване ползите на страната ни “, разяснява той. „ Съдбата на България и на нейното място в Европа зависи доста от тези избори. Те са определящи за развиването на страната и бъдещето на децата ни “, акцентира на собствен ред националният представител доктор Юлиян Папашимов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР