Всички са изгубили търпение. Границата на търпението е премината и

...
Всички са изгубили търпение. Границата на търпението е премината и
Коментари Харесай

Ресторантьори обмислят протестно да отворят

Всички са изгубили самообладание. Границата на търпението е премината и се обмисля протестно отваряне на всички заведения в един ден? По думите на Емил Коларов от Сдружението на заведенията в България, има психическа настройка да се направи един митинг, по сходство на сътрудниците им в Италия, в един и също ден всички заведения да отворят макар възбраните.

Коларов не отговори обаче непосредствено дали подобен митинг се приготвя сега. " Нищо чудно да се отворят всички заведения, по образеца на Италия и други страни ", съобщи той.

Той не осъди и непосредствено своите сътрудници, които пред уикенда бяха изложени от контролните органи в Пловдив. Припомняме, единствено за два дни случаите на заведения, които провеждат празненства, бяха три.

По думите му не би трябвало да се нарушават заповедите, само че би трябвало да се извършват и обещанията. А в този момент имало клюки, че отново няма да им разрешат да отворят и след края на този месец.

Коларов сложи акцент върху това, че има извънредно огромна закъснение на стратегиите за обезщетения поради затварянето на заведенията. Една част от сътрудниците са получили тези 24 лева за ноември месец, само че по програмата за притежателите на заведения се чака следващата нотификация от Европейски Съюз, макар че програмата е била отворена през декември месец.

Вчера от Сдружението на заведенията в България разгласиха подигравка в жанр на ранната соцпропаганда, представяща донос за работещо заведение и разпространиха анкета измежду членовете си какви са настройките за митинг при вероятно последващо удължение на ограниченията.

Възможностите са
Организиране на народен митинг. Обявяване на Гражданско непокорство по образеца на Италия. Национален митинг, а в случай че настояванията ни не бъдат задоволени, следващо отваряне на обектите по образеца на Италия. Съгласяваме се да останем затворени, само че в случай че изплатят обезщетенията на всички до 31.01, и до същата дата има написани и признати нови ограничения за февруари.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР