Всички са чували за Книгата на рекордите на Гинес. Това

...
Всички са чували за Книгата на рекордите на Гинес. Това
Коментари Харесай

Най-безсмислените световни рекорди

Всички са чували за Книгата на върховете на Гинес.

Това е най-авторитетният източник за международни върхове от всевъзможен тип.

Насоките за основаване на международен връх са релативно свободни. Технически видяно, всеки може да кандидатства за съвсем всеки връх, стига да дава отговор на откритите насоки. Ако обещано лице подаде поръчка за нов връх, той би трябвало да бъде:

Освен това, всеки може да показа съвсем всичко като международен връх. Така се оказва, че вашите петнадесет минути популярност може да са единствено въпрос на минути и формуляр за кандидатстване.

Ето 10 от най-безсмислените международни върхове, опитвани от човечеството:

Най-татуираният мъж

Не всеки се взема решение да си направи татуировка, изключително откакто знае, че кожата се пробива до 3000 пъти в минута от машина за татуиране. Но Люк Даймънд има татуировки, покриващи цялото му тяло. Точно по този начин, даже клепачите, ушите и неговите гениталии.

Люк също по този начин е гълтач на мечове и жонглира. Но нито един махленски акт не е толкоз занимателен, едвам видиш някого с мастило на всеки сантиметър от тялото му.

Най-голямата сбирка смърфове

Колекционирането е обвързвано с намирането на нещо неповторимо и изразяването на себе си, нали? Е, Герда Шерс има смърфове на стойност над 100 000 $ в дома си. Само си представете какво Гаргамел би направил за тази купчина пари. И с всички тези сини лица, втренчени в нея, Шерс в никакъв случай няма да живее сама. Има онлайн общественост за събиране на смърфове, ако се интересувате.

Най-много бадеми, употребявани за една минута



Може да звучи безсмислено да се пробвате да консумирате повече бадеми от всеки различен за 60 секунди, само че Лия Шуткевер взема решение, че си заслужава времето.

Всичко, което би трябвало да извършите, с цел да успехите този връх, е да седнете с торба бадеми и да се опитате да изядете повече от 40 бадема за минута – връх, подложен през октомври 2021 година Бъдете деликатни обаче. Шуткевер е специалист. Тя държи няколко международни върха, свързани с този необичайно неправилен гений, въпреки че бадемите са полезни…

Най-много обекти в една брада

Пандемията от COVID-19 накара доста мъже да се пробват да пуснат брада и да видят какъв брой могат да пораснат космите по лицето им. За някои това е проява на неустрашимост. Но за други гъстата брада просто не е задоволителна.

Защо да не извършите крачка напред, като употребявате тази брада, с цел да счупите международен връх? Джоел Щрасър взема решение да опита тъкмо това, пробвайки да поставя разнообразни предмети в нея. Ето и достиженията:

Клечки за зъби: 3500

Пръчици за хранене: 520

Сламки: 312

Коледни орнаменти: 302

Само се надяваме да няма нещо забравено след цялото това обилие.

Най-скоростното ястие на бурито



Половин час за обяд в никакъв случай не наподобява задоволително дълго за работен ден, нали? Но единствено 35.26 секунди са нужни на Лия Шуткевер (да, същата с бадемите), с цел да излапа цяло бурито. Нейната цел е да победи върха от 40 секунди.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР