Всички с нетърпение очакваме летния сезон, за да се насладим

...
Всички с нетърпение очакваме летния сезон, за да се насладим
Коментари Харесай

Отдавна съм забравила за мухи, комари и мушици в къщата. Ще ви покажа трик как да се отървете от тях веднъж завинаги.

Всички с неспокойствие чакаме летния сезон, с цел да се насладим на сезона. Но наред с това в къщата ни идват неканени посетители, които мощно скапват нервите ни, а чистотата в къщата страда от тях.

Разбира се, приказваме за мухи. От няколко години не се сблъсквам с казуса с появяването на мухи, защото употребявам един трик. С наслаждение ще го споделя с вас.

Методът е изненадващо елементарен.
И не е нужно да купувате специфични артикули, които имат своите дефекти, ние подготвяме всичко от налични и безвредни съставки.

Да, мисля, и вие, в случай че имате деца или животни живеят в жилището, също не бихте посмели да употребявате агресивни средства.
И не употребявам лепящи ленти, тъй като не ги одобрявам естетически. С тях апартаментът наподобява грозно. Особено в случай че 5-10 мухи към този момент са се залепили за лентата.

Ето за какво, моят безвреден метод, мисля, че всички ще го харесат. При този способ употребявам етерични масла.

Имам цяла сбирка от етерични масла, тъй че доста обичам миризмата им и постоянно ги употребявам за разнообразни домашен трикове.

Именно в битката с мухите се нуждаем от етерични масла с мирис на мента и здравец. Също по този начин би трябвало да подготвите бутилка със спрей.

На първия стадий вземете 100 грама вода, изсипете го в купа и прибавете 7 капки ментово масло и 3 капки масло от здравец. Смесете всичко и изсипете в квалифицираната бутилка.

След това започваме да пръскаме повърхностите в къщата с тази примес. Обръщаме особено внимание на завеси, комарници, килими, дограма.

Тази процедура би трябвало да се прави на всеки 4 дни. При това изискване в никакъв случай повече няма да срещнете наличието на мухи в дома си.

Забележка. Тези 2 аромата са съвършено съчетани, придават прелестен мирис. Така че с изключение на неналичието на мухи в къщата ви, тя ще мирише и прелестно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР