Всички руски ученици трябва да бъдат обучени на основите на

...
Всички руски ученици трябва да бъдат обучени на основите на
Коментари Харесай

Лондон: Учениците в Русия ще се обучават и как да управляват бойни дронове

Всички съветски възпитаници би трябвало да бъдат подготвени на основите на ръководство на бойни дронове. Руският сенатор Артьом Шейкин разгласи, че уроците ще включват осъществяване на разузнаване на терен и способи за противопоставяне на противников безпилотни летателни апарати. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Уроците с дронове са допълнение към образованието по пукотевица с щурмова пушка, потребление на ръчни гранати и оказване на първа помощ в " Основи на сигурността на живота " за възпитаници от 10 и 11 клас, която 2023 година

Британското разузнаване отбелязва, че възобновеният акцент от страна на Русия върху военното образование на децата значително е изпитание да се построи просвета на милитаризиран национализъм , а не да се развиват същински бойни качества.

Независимо от това, прибавянето на умения за боравене с дронове акцентира, че Русия е възприела потреблението на тактически безпилотни летателни апарати в Украйна като т раен съставен елемент на актуалната война.
 Русия пренаписва учебниците по история и включва войната против Украйна
Русия пренаписва учебниците по история и включва войната против Украйна

Учениците стартират да учат по тях от есента
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР