Всички родители знаят, че училищните униформи никога не остават непокътнати

...
Всички родители знаят, че училищните униформи никога не остават непокътнати
Коментари Харесай

Супер прост трик с училищна униформа означава, че никога повече няма да ви се налага да ги гладите

Всички родители знаят, че учебните униформи в никакъв случай не остават непокътнати за доста дълго време – само че има способи да гарантирате, че децата ви наподобяват добре, даже без да гладите своите униформа.

Независимо дали са паднали в кална локва или инцидентно са се боядисали в час по изобразяване, има толкоз доста аргументи вашите дребни да се приберат у дома разрошени.

И с вашия претрупан график, вероятността е да желаете бързи и лесни способи да накарате униформите още веднъж да наподобяват като нови. За благополучие специалистът по пране Gwil Snook от търговеца на електроника AO показа своя способ, който изисква минимални старания.

Първият му съвет е да разклатите добре облеклата на децата си, с цел да ги изгладите, преди да ги поставите на закачалката. По този метод те няма да изсъхнат с упорити гънки в тях и ще значи, че можете да се откажете от ютията.

Той сподели: „ За да предотвратите още повече всевъзможни гънки, потърсете пералня с анти- стратегия за гънки, тъй че когато ги окачите да изс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР