ВСИЧКИ родители обичат да глезят децата си със сладко изкушение

...
ВСИЧКИ родители обичат да глезят децата си със сладко изкушение
Коментари Харесай

Синът ми има списък с пожелания за рожден ден за 10 000 долара с Dior и Louis Vuitton – но аз все пак ще го разглезя, дори майка ми да ме засрами

ВСИЧКИ родители обичат да глезят децата си със сладко прелъщение понякога или играчка.

Една австралийска майка обаче разруши интернет с обилните си дарове и разкри какво има в листата с стремежи за рожден ден на нейния наследник за £10 000.

Докато множеството деца биха се развълнували от малко orbeez, децата на Roxy Jacenko са привикнали с по-фините неща в живота.

44-годишната социалистка обича да прави на децата си обилни дарове, в това число дизайнерски чанти и първокласни часовници - макар обстоятелството, че децата й към момента са на учебно заведение.

Всъщност PR гуруто преди този момент подари на щерка си Пикси, 12, дизайнерска чанта от Goyard и чанта от Alexander McQueen на стойност умопомрачителните £10 000.

Пред тийнейджърката също е получила Mercedes-Benz за £267 000, макар че не може да стартира да учи уроци най-малко още пет години.

Нейният 9-годишен наследник Хънтър също не пропуща, като дребното момче получи часовник Audemars Piguet Royal Oak Perpetrual м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР