Всички резултати са добре дошли, все още е рано да

...
Всички резултати са добре дошли, все още е рано да
Коментари Харесай

Стефан Янев минути след първите резултати: Влязохме в кампанията в движение

„ Всички резултати са добре пристигнали, към момента е рано да разясняваме дефинитивни такива. Благодаря на всички представители на обединението, на нашите симпатизанти и всички български жители, които са дали своят вот “, съобщи водачът на Български напредък Стефан Янев.  

Относно неуверените резултати, които към момента не са сигурни за влизането на партията му в идния парламент, Янев съобщи, че е рано, а и са влезнали в акцията в придвижване.  

По думите му не са имали задоволително време, с цел да разпрострат цялостния си потенциал. „ Основното обвързване на всички партии е да взаимодействат и не е почтено да се приказва дали изобщо може да се водят разговори. Трябва да има кабинет, с цел да се преборим с рецесиите пред които сме изправени “, съобщи още Янев.

Той не пожела да се ангажира за политически или експертен, само че е сигурен, че диалог за сформиране на кабинет би трябвало да се състои. 

Виолета Комитова се похвали, че са създали положителна акция без да изрекат нито една неистина.

Румен Петков от АБВ, които са и съдружни сътрудници регистрира слабата изборна интензивност, като би трябвало да се търсят аргументите за нея. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР