Всички резултати са добре дошли. Все още е рано да

...
Всички резултати са добре дошли. Все още е рано да
Коментари Харесай

Стефан Янев с първи коментар на прогнозните изборни резултати

Всички резултати са добре пристигнали. Все още е рано да разясняваме дефинитивни резултати. Това съобщи водачът на „ Български напредък “.

„ Когато резултатите са дефинитивни, ще разясняваме в допълнение. Дали резултатът е невисок или висок, е въпрос на спомагателен диалог. Още първоначално казахме, че влизаме в тази акция от придвижване, с благоприятни условия да създадем най-хубавото по този начин, че нашите членове и симпатизанти да са задоволени. Нямахме задоволително време. Вероятно направихме най-евтината акция. Резултатите са положителни “, заключи той.

Янев отхвърли да разяснява с кого не биха работили. „ Основното обвързване на всички партии в Народното събрание е да взаимодействат. Ние сме там, с цел да можем да работим. Основната задача пред всички партии в Народното събрание е да създадат нужното да излъчат болшинство и кабинет, който да преведе България през серията от рецесии. Дали ще бъде експертен кабинет, или кабинет на спасението е диалог, който би трябвало да се състои. Червените линии на „ Български напредък “ са националните ползи. Няма да разясня в този момент партии, с които не бихме работили. Ние сме за мощна България в мощен Европейски съюз “, акцентира той.

Виолета Комитова от своя страна съобщи, че е удовлетворена от резултатите. Тя е удовлетворена, че „ Български напредък “ е провела положителна акция, в която не се е лъгало. Румен Петков от своя страна очерта като проблем ниската изборна интензивност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР