Всички ресторанти в Хасково днес ще се пукат по шевовете

...
Всички ресторанти в Хасково днес ще се пукат по шевовете
Коментари Харесай

Празнуваме Ден на колежката

Всички заведения за хранене в Хасково през днешния ден ще се пукат по шевовете поради празника 8 март, устонави репортерска инспекция. Оказа се, че местата в заведенията за този ден са непокътнати от дълго време. Имало напиращи и в последните дни, което наложило част от заведенията за хранене да създадат метаморфоза в салоните си.

Пълно е за 8 март, нямаме места нито денем, нито за вечерта, споделиха от ресторант „ Трите хикса ” в Хасково. Там ще честват както трудови колективи, по този начин и другарски кръгове.

Вадим в допълнение маси за празника, цялостни сме над потенциала си, разясниха и от ресторат „ Орфей ”. Оказа се, че резервациите там не са професионално обвързани и са най-вече от другарски компании и фамилии. Трудовите колективи бяха за коледно-новогодишните празници, в този момент са повече фамилни сбирки, допълниха от ресторанта.

Нямаме свободни места на 8 март, споделиха и от „ Уно Пию ”. Всичко било резервирано както денем, по този начин и за празничната вечер.

8 март се чества повече като Ден на колежката, тъй като във всички компании и трудови колективи на този ден дамите черпят сътрудниците си и се заформя същински професионален ваучър, сочи досегашната процедура.

В околните до 8 март дни, нямаше свободни часове нито при фризьори, нито при козметици и маникюристи, сподели още наша инспекция.

  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР