Всички речи на президента си приличат по един и същи

...
Всички речи на президента си приличат по един и същи
Коментари Харесай

Караянчева за речите на президента: мрачни, песимистични и унижаващи България

„ Всички речи на президента си наподобяват по един и същи метод. Те са мрачни, песимистични, очернящи и унижаващи България. Сякаш са писани за, да бъдат произнесени от президент на вражеска страна, който желае да унижи и да смаже България и да я превземе ”. Така разяснява вчерашната сериозна тирада на Румен Радев ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Това е и първият коментар на изявлението на президента от представител на ръководещата партия ГЕРБ, съобщи БТВ.

„ Тази тирада наподобява повече на продължение на речта, която той произнесе за Нова година, само че в тази тирада се подчертава главно на договорката със самолетите. Сега внезапно се оказа, че би трябвало да вършим и предварителни парламентарни избори, до момента в който преди два месеца нямаше такава концепция. Може би, тъй като президента желае да образува служебно държавно управление, което да промени решението на Народното събрание (за изтребителите) ”, сподели още Караянчева.

Тя предложения Радев в Народното събрание, с цел да види по какъв начин работи Народното събрание и дефинира като „ неаргументирани ” изказванията му, че се одобряват лобистки.

Премиерът: От една година се занимаваме с изтребителите, а не с приходите
Бойко Борисов се срещна с представители на бизнеса

„ Парламентът е най-прозрачната институция в България. Ниският рейтинг се дължи и на това, че ние даваме всякаква опция на българските жители да знаят какво вършат техните народни представители, за разлика от това, което се случва в президентството ”, съобщи ръководителят на Народното събрание.

Караянчева прикани президента още да изпрати свои специалисти в Народното събрание и по този начин да води разговор с депутатите, като посочи, че не оспорва правото му да постанова несъгласие на признатите закони.
Посъветва го също да си направи партия и да завоюва избори, в случай че му е отеснял президентският костюм.

„ Станете министър председател и взимайте значими решения, когато човек взима значими решения, не може да угоди на всички и от време на време рейтингът пада ”, обърна се тя към Румен Радев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР