Всички работим, за да бъдем оценени. Наградата, която ми бе

...
Всички работим, за да бъдем оценени. Наградата, която ми бе
Коментари Харесай

Тя ръководи успешен бизнес у нас вече 35 години, отличиха я с Мисис икономика 2023

Всички работим, с цел да бъдем оценени. Наградата, която ми бе отредена е наистина  доста висока оценка за мен. Това показа в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " Галина Гавраилова, притежател на една от най-големите търговски вериги за детски играчки у нас във връзка това, че тя бе определена за Мисис стопанска система 2023.

" Това в действителност е огромно самопризнание, защото премията е от най-голямата работодателска организация в страната, и благодаря на сътрудниците за това самопризнание. Благодаря им и за тази традиция, тъй като това е доста значимо да бъдем приети и оценени. Това е плод на дълготраен труд – нашата компания през януари става на 35 години, и тя не е единствено моя заслуга, просто аз имах привилегията да получа тази премия. Това е екип, доста труд, обичаи ", изясни Гавраилова.

Тя показа, че във компанията й традициите са нещо доста значимо: " Ние доста държим децата да останат във физическия свят на играчките, с цел да мога да развиват своите уменията, фината си моторика, въображението си. Изключително доста внимаваме отделяме и сме доста виновни към подбора на играчки, които предлагаме, и сме се потвърдили в годините, тъй като сме отгледали генерации деца, че с изключение на комерсиалната част за нас е значимо да предлагаме играчки, с които децата в действителност да развиват своето умеене. Сега има доста нови генерации играчки, по този начин наречените STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), с които децата в действителност освен играят, само че се и образоват ", разяснява още Галина Гавраилова.

По думите й един търговец би трябвало да задоволи потребностите на своите клиенти: " Да бъде деликатен по отношение на всички заобикалящи го фактори в бизнеса.

Тя обърна внимание обаче, че екипът и сполотяването му е най-важното нещо: " Ние сме към 300 сътрудници, които работим, голяма е отговорността. Има водачи и екипът се сплотява посредством общи хрумвания и общ взор ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР