Всички продукти се развалили и нямало вода дни наред. После

...
Всички продукти се развалили и нямало вода дни наред. После
Коментари Харесай

В Тексас все по-настоятелното се споменава една мръсна дума в щата: регулация

Всички артикули се развалили и нямало вода дни наред. После Мелиса Роджърс, която има вяра в тексаската максима, че държавното управление би трябвало да си знае мястото, получила сметка за ток на стойност 6000 $ още преди снегът и ледът да са се стопили.

" Пътищата бяха ужасни, само че ние обикаляхме града, пробвайки се да вземем пари от всяка една банка, за която можахме да се сетим ", сподели 36-годишната Роджърс, чието четиричленно семейство във Форт Уърт останало с 80 $, откакто начислените ѝ отговорности изпразнили банковите ѝ сметки и изразходвали заплатата на брачна половинка ѝ.

Сега се надига необикновена за Тексас реакция след зимната злополука, предизвикала един от най-тежките сривове на електрозахранването в историята на Съединени американски щати: претенции за по-голяма регулация.

Управители на електропреносната мрежа в Тексас се очакваше да бъдат подложени в четвъртък на остри рецензии при първото обществено чуване за рецесията в щатския Капитолий, където убеждението, че е по-добре да има по-малка интервенция на държавното управление, намира отражение в непълното работно време на законодателното заседание, заседаващо едвам един път на всеки две години и то единствено за 140 дни. Настоящата сесия завършва през май.

Това дава малко време на Тексас, с цел да направи по този начин, че оставането на мрачно в студа предходната седмица, което засегна по един или различен метод съвсем всички 30 милиона поданици на щата, в това число евакуиране на рафтовете на магазините за хранителни и други съществени артикули и спукването на километри водопроводи, да докара до по-строги регулации, против които Републиканската партия в щата се съпротивлява от десетилетия. В същото време предизвестията, подценени след предходен огромен мраз в Тексас през 2011 година, се сблъскват със песимизъм.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР