Всички препоръки в тази статия са базирани на експертно редакционно

...
Всички препоръки в тази статия са базирани на експертно редакционно
Коментари Харесай

„Бъдете ПО-МАЛКО подредени“, викат експертите, докато разкриват 3 начина да върнете пчелите в градината си – и как косата на вашето куче може да помогне

Всички рекомендации в тази публикация са основани на експертно публицистично мнение. Ако щракнете върху връзка в тази история, може да спечелим доходи от сътрудник.

Пчелите, изключително дивите единични пчели и земните пчели, са в сериозен спад в международен мащаб.

Според Friends of the Earth единствено в Обединеното кралство към този момент сме изгубили към 13 типа, а други 35 сега са изложени на риск.

И в случай че загубим пчелите, губим всички цветя, плодове и зеленчуци, които те опрашват. Накратко - тотална злополука.

Така тази седмица RHS започва национална самодейност за разкриване на „ Пчели по цъфтежа “, с цел да помогне да се разбере кои растения пчелите обичат най-вече напролет.

До 31 май ви молят да отбелязвате и снимате всички наблюдения на пчели върху цветя в градини и паркове в Обединеното кралство.

Подкрепен от Bumblebees Conservation Trust, RHS в последна сметка желае да усили популациите на земни пчели, като подсигурява, че градинарите получават допустимо на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР