Всички познаваме хора, които сякаш са над нещата. Те не

...
Всички познаваме хора, които сякаш са над нещата. Те не
Коментари Харесай

Кои са зодиите, които НИКОГА не се тревожат

Всички познаваме хора, които като че ли са над нещата. Те не се тормозят за съвсем нищо и са уверени, че нещата просто ще се наредят. Да се тревожим безпричинно не ни оказва помощ по никакъв начин, а в противен случай - пречи ни да се насладим на хубавите неща към нас. Както нормално, истината е някъде по средата. Не е добре да сме извънредно вглъбени и да мислим непрекъснато какво може да се обърка, само че не оказва помощ и да се движим по ръба на нещата с равнодушие, като че ли няма късмет нещо да се прецака. В тази публикация сме извадили точно зодиите от вторите характерности - тези, които рядко се тревожат за нещо. 
Телец
Телците обичат да се радват на живота. Те не обичат да се тормозят за неща, тъй като това ги вкарва в неприятно въодушевление.
 Кое е обичаното коледно нещо на всяка зодия Кое е обичаното коледно нещо на всяка зодия
С оглед на приближаващите коледни празници взехме решение да създадем къса публикация, в която да разгледаме обичаното коледно нещо на всяка една...
Близнаци
Близнаците са толкоз хитри, че не виждат смисъл да се тормозят. Те обмислят и постоянно им идват хрумвания, тъкмо когато би трябвало.
Везни
Везните са толкоз сладки и чаровни и считат, че каквото и да се случи, те ще имат човек или ще имат отговор. Те се радват на живота и работят, единствено когато се постанова.

 Как всяка зодия пазари за Коледа Как всяка зодия пазари за Коледа
Коледното извършване на покупки към този момент е завършило за някои хора, само че за други то занапред стартира. В устрема си да изберем съвършените дарове пон...
Стрелец
Стрелците са оперирани от негативизъм. Те просто не могат да се тревожат за неща, които може и да се случат, само че може и да не се случат. Те са дейни, когато нещо се случва и не се тормозят авансово.
Водолей
Водолеите са толкоз готини и справедливи, че са толкоз над нещата. Те следят и даже от време на време с цинична подигравка, означават случките в живота си. Те считат, че всичко минава и никой не може да го управлява.
Съгласни ли сте с нашия лист? Споделете в мненията. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР