Всички потребители на Android скоро ще получат достъп до олекотен

...
Коментари Харесай

Microsoft подготвя олекотен Outlook за Android устройства


Всички консуматори на Android скоро ще получат достъп до олекотен имейл клиент Outlook Lite
(снимка: CC0 Public Domain)

Имейл приложението Outlook Lite е налично от известно време в редица райони по света. Изглежда, че скоро разработчикът от Редмънд може да го пусне за всички Android консуматори, излиза наяве от пътната карта на Microsoft 365.

„ Това е приложение за Android, което дава главните преимущества на Outlook в по-малък размер и с висока продуктивност на устройства с ниска цена във всяка мрежа ”, се споделя в пътната карта, на която се базира Windows Central.
още по темата
Новата версия на клиента Outlook за Android може да размени съществуващото приложение за най-популярната мобилна платформа. Въпреки това е по-вероятно Microsoft да поддържа общоприетата и олекотената версия на Outlook редом. Според източниците, стартирането на Outlook Lite ще се състои по-късно през юли.

Изтекли в интернет екранни фотоси на новото приложение удостоверяват подготовката на олекотена версия на общоприетия Outlook клиент. Отбелязва се, че Outlook Lite работи много безпрепятствено и включва множеството от функционалностите, които са налични в общоприетата версия на имейл клиента на Microsoft.

В същото време новият Outlook Lite не е лишен от редица ограничавания. Споменава се, да вземем за пример, опцията за потребление единствено на един вид акаунт при работа с имейл приложението.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР