Всички пострадали при катастрофата край село Скравена, които са в

...
Всички пострадали при катастрофата край село Скравена, които са в
Коментари Харесай

Пострадалите в катастрофата край Новачене са в тежко състояние

Всички потърпевши при злополуката край село Скравена, които са в " Пирогов ", са в тежко положение. Това разгласи на брифинг изпълнителният шеф на болница " Пирогов " доктор Валентин Димитров. Вчера вечерта по пътя Ботевград – Мездра, в региона на село Новачене, пострадаха шестима души при злополука сред цистерна и джип. В " Пирогов " бяха откарани мъж и две деца.  

" Възрастният мъж, който се оказа и наш сътрудник, е с политравма, черепно-мозъчна контузия, контузия на гръден панер, с фрактура на таза, в тежко положение, интубиран ", означи доктор Димитров. В момента не престават да се вършат всички дейности по спасяването на живота му. Той е претърпял две интервенции през нощта, добави лекарят.

Едното дете е в относително по-добро положение. Няма заплаха за живота му, изясни доктор Димитров. Има черепно-мозъчна контузия, която не постанова интубиране, добави той. Другото дете е в тежко положение с политравма, с заплаха за живота, на апаратна вентилация, сподели шефът на " Пирогов ". Двете деца са на 13 и 14 години.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР