Всички помним скандала с децата на Вики от Мастило в

...
Всички помним скандала с децата на Вики от Мастило в
Коментари Харесай

Вики от "Мастило" се оля: Подкрепям децата ми за поведението им в bTV, браво на тях!

Всички помним абсурда с децата на Вики от " Мастило " в предаването на Петя Дикова по Би Ти Ви, когато дребните се демонстрираха извънредно невъзпитани и капризни. След като оповестиха, че у тях ядат лайна, двечките обявиха и че всички мразели Би Ти Ви - в ефира на Би Ти Ви...

Да, предаването бе онлайн, само че Виктория Терзийска даже не се опита да им направи забележка тогава, до момента в който физиономията на Пипи бе меко казано стресната. Днес, месеци по-късно, след цялата социална реакция, Виктория Терзийска продължава да реагира несъответстващо за мнозина като отсече, че подкрепяла напълно държанието на девойките си.

" Браво на тях, това ще кажа. Изцяло ги поддържам и не виждам нищо неприятно в държанието им. Още преди да влезем в студиото им споделих, че би трябвало да се държат по този начин, все едно са си у дома. И те го направиха. Държаха се естествено и сладко, по детски. Всяко дете може да реагира по този начин и да наприказва някои дивотии. Това значи ли, че би трябвало да ги " скалпираме "?! ", разяснява певицата.

В мрежата обаче са потресени от метода й на мислене и обявиха, че не децата са отговорни, а родителите им, които не ги учат на нищо свястно, нямат грам възпитателна отговорност и се чудят по какъв начин да ги лигавят. А след това чакали от тези деца да станат читави хора. " Ами няма по какъв начин да стане тая, няма да го прихванат от въздуха ", разясняват в нета.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Вики Терзийска Вики от Мастило Петя Дикова Би Ти Ви децата на Вики от Мастило
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР