Всички помним онези златни времена на ситкомите от 80-те и

...
Всички помним онези златни времена на ситкомите от 80-те и
Коментари Харесай

Вижте как изглеждат днес братовчедите Балки и Лари от сериала Напълно непознати

Всички помним тези златни времена на ситкомите от 80-те и 90-те години на предишния век, когато сядахме пред тв приемниците, с цел да се забавляваме със сериали като "Алф ", "Приятели " и "Стъпка по стъпка ".

А спомняте ли си една друга знакова комедия от предишното. Говори ли ви нещо историята за двама братовчеди, които не са се срещали в никакъв случай преди, само че заживяват дружно, а това довежда до поредност от комични случки?

Преди и след - актьорите от “Дързост и красота”

Сложното общуване сред сприхавия Лари Апълтън, американец от междинния запад, и Балки Бартокому, негов много чудноват братовчед от Югоизточна Европа ни е докарвала до нервен смях нееднократно.



Едва ли има някой, който да не се е смял най-малко един път с необикновено занимателните истории за братовчедите Балки и Лари. „ Естествено, че не, не ставай комичен, братовчеде Лари! „ , е непокътната фраза на Балки, който непрекъснато ни запознаваше с меко казано изумителни и неуместни обстоятелства за неговия остров Мипус, а двамата ни научиха на "танца на насладата " , който помним и до през днешния ден.

Тази година се навършват тъкмо 30 години от излъчването на първия епизод на ситкома и по този мотив взехме решение да ви покажем по какъв начин наподобяват през днешния ден актьорите от сериала, 30 години по-късно.

Вижте ги в галерията ни ТУК >>>>

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР