Всички помним миналогодишния локдаун и как свободното придвижване между села

...
Всички помним миналогодишния локдаун и как свободното придвижване между села
Коментари Харесай

Приложение разкрива как пандемията се е отразила на ползването на автомобилите ни

Всички помним миналогодишния локдаун и по какъв начин свободното напредване сред села и градове беше прекратено. Пропуски, КПП-та, полиция и забрани за пътешестване останаха (засега) в миналата 2020 година, само че коронакризата въпреки всичко промени една от най-присъщите в наши дни действия, а точно да караме коли. Проучване на навигационното приложение Waze разкрива, че пандемията се е отразила на метода на прилагане на персоналните транспортни средства.

Изследването на Waze демонстрира, че потребителите му са карали най-вече сред юни и септември тази година. Около 43% от американците употребяват персоналните си коли най-вече за извършване на покупки, до момента в който 36% признават, че ги карат, с цел да посетят фамилиите си. Ежедневното пътешестване до работното място е едвам на трето място в класацията. И това има резонно пояснение, защото доста хора към момента работят от у дома и не им се постанова да карат толкоз постоянно.

В същото време изследването на Waze разкрива и някои забавни привички, свързани с водачите по целия свят.

Компанията, която от няколко години е благосъстоятелност на Гугъл, твърди, че 60% от водачите на коли по света се считат за щастливи. В Щатите множеството водачи са оценили себе си с оценка 7, като скалата е от 1 до 10. Потребителите на Waze на възраст 35-44 години дефинират себе си като най-големи щастливци.

Щастливи обаче не значи търпеливи. Около 35% от водачите в Съединени американски щати употребяват клаксона, с цел да накарат колата пред тях да тръгне, когато светне зелено. Във Англия 60% споделят, че просто изчакват транспортното средство пред тях да тръгне единствено.

" Щастливите “ американци са и измежду хората, които виждат паркирането като огромно предизвикателство. Почти 1/3 от водачите в Щатите на възраст сред 18 и 24 години признават, че просто отхвърлят да паркират паралелно и оставят колите си по най-удобния за тях метод, пише dizzyriders.bg.

Любимото нещо за ядене зад кормилото на водачите в Съединени американски щати са артикули от веригите за бързо хранене, до момента в който в останалите страни избират да употребяват нещо сладко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР