Всички помним как Новак Джокович беше спрян от участие на

...
Всички помним как Новак Джокович беше спрян от участие на
Коментари Харесай

Дежавю: Джокович отново пред административно изхвърляне от турнир!

Всички помним по какъв начин Новак Джокович беше спрян от присъединяване на Откритото състезание на Австралия, защото не съблюдава наложителното изискване за имунизация против ковид и в последна сметка локалните управляващи се принудиха да депортират някогашния номер едно назад в неговата татковина. 20-кратният първенец от Шлема въпреки всичко се завърна на корта за присъединяване на конкуренцията в Дубай, където отстъпи в четвъртфиналите на квалификанта Иржи Весели и по този начин разреши на Даниил Медведев да го изпревари в разногласието за челното място в ранглистата.

Тогава сърбинът самичък показа, че евентуално няма да бъде позволен до Мастърсите в Индиън Уелс и Маями, защото за задачата е нужно да бъде ваксиниран срещу COVID-19. Все отново името на балканеца присъстваше в изтегления по-рано през днешния ден чоп, а уредниците най-сетне нарушиха мълчанието по тематиката и споделиха следното по проблема:

" Новак Джокович е в предварителния лист на шампионата, което е и повода да бъде подложен в днешния чоп. В момента поддържаме връзка с неговия щаб, само че към момента не знаем дали той ще вземе присъединяване в събитието, тъй като към този момент няма утвърждение за влизане в страната " - приключва известието в обществените медии.

Novak Djokovic is on the tournament entry list, and therefore is placed into the draw today. We are currently in communication with his team; however, it has not been determined if he will participate in the event by getting CDC approval to enter the country.
— BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР