Всички ползваме Facebook с различна цел – от това да

...
Всички ползваме Facebook с различна цел – от това да
Коментари Харесай

Не поствайте това в социалните мрежи! Нещата, които на всички ни е писнало да виждаме във Facebook

Всички употребяваме Фейсбук с друга цел – от това да споделяме миймове до това да си пишем с другари. Има обаче неща, които на множеството от нас ни е писнало да виждаме онлайн. Ето кои са те:

32561 фотоси на нечие бебе

Разбираме, че да станеш родител е вълнуващо прекарване, и с наслада ще like-нем фотография на бебето ти... стига тя да не е десетата подред за този ден. Да – за теб всяко придвижване на детето ти несъмнено е ново и забавно, само че за останалия свят, всички фрагменти на спящото ти новородено наподобяват... ами, изцяло идентични.

Виж още: Фейсбук приканва: Пратете ни голите си фотоси! За положително е!

Видеа на това по какъв начин някой пуши наргиле

Да се изясним: да качваш тежкарски фотоси на това по какъв начин пушиш наргиле се считаше за готино в гимназията. Ако си на 25 и половината ти профил към момента е фрагменти от сепарето в “Харем ”, то значи е време да се вземеш в ръце.

Клиширани цитати

На този стадий сме безапелационни, че със закон би трябвало да се забранят картинките с въодушевяващ текст, на които има 1) пухкави животни, 2) миньони или 3) букети с цветя. Впрочем, същото важи и за “дълбоките ” цитати на тематика обич, които включват фотоси на плачещи девойки.

Постове на тематика времето

Всяка година първият сняг като че ли буди неудържима обич към фотожурналистиката в най-малко половината ни Фейсбук другари. Да – знаем, че на открито е красиво (и ние имаме прозорци), само че апелирам ви: няма потребност да виждаме (почти) същия кадър на заснежени покриви репликиран от двайсет разнообразни индивида.

Виж още: Едрогърда българка роди дете на поп звезда в Съединени американски щати, той я заряза след раждането

Баница и сърми

Наближава Коледа, а това може да значи единствено едно: тонове и тонове фотоси на празнични трапези ще изпълнят стените ни във Фейсбук. Разбираме в случай че някой желае да постне кадър на готиния коктейл, който си е поръчал в петък вечер, или пък на красивия сладкиш, който е опекъл през уикенда. Но баницата и сармите са колкото вкусни, толкоз и нефотогенични, тъй че едва ли можем да ги пишем в рубрика #foodinspo. Да не приказваме, че 1) всички знаем по какъв начин наподобяват и 2) евентуално също сме си ги приготвили за празника.

Изображение: https://www.istockphoto.com/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР