Всички политически партии, включително и президентът, са доста объркани, много

...
Всички политически партии, включително и президентът, са доста объркани, много
Коментари Харесай

Политолози: Всички политически партии, включително и президентът, са доста объркани

Всички политически партии, в това число и президентът, са много комплицирани, доста политически планова не им се случиха, разяснява в утринния блок на БТВ „ Тази заран " политическият психолог проф. Антоанета Христова във връзка на политическата обстановка в страната. В момента пренареждат тактиката и тактиката, въпросът е знаят ли накъде отиват, означи тя. От една страна избори 2 в 1 дава позитиви, тъй като може би ще има по -голяма изборна интензивност, въпреки това дава негативи, тъй като една предизборна акция 2 в 1 може да угнетен акцията на президента, уточни проф. Христова. Според нея рамата на избора продължава.

Според доцент Петър Чолаков решението на Българска социалистическа партия да върне мандата не било неочакван ход, тъй като по думите му е било ясно, че те мъчно ще намерят поддръжка. Задачите, които стоят пред националното заседание са преди всичко да актуализира бюджета, тъй като се намираме в тревожна конюнктура, обвързвана с пандемията. Другото е Специализираната прокуратура да бъде отстранена, да има промяна също по този начин на Бюрото за отбрана на очевидците. Това са нещата, които би трябвало да свърши този парламент, другояче от нататък мачът просто се доиграва, счита политологът. Предстоят нови избори, не опонира на конституцията остарялото служебно държавно управление да бъде и ново служебно държавно управление, уточни той.

В момента комиците започнаха да приказват съществено. Има Такъв Народ, които години наред разсмиваха народа, станаха политици и се пробват да приказват съществено. Изборите ще покажат дали им се получава, разяснява доцент Чолаков. Бившият министър председател Бойко Борисов без на практика да прави каквото и да било, неговите активи може да се окаже, че нарастват. Другите играчи на политическата сцена позволиха съществени неточности, счита политологът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР