Всички полети от и до летището в германския град Хамбург

...
Всички полети от и до летището в германския град Хамбург
Коментари Харесай

Летището в Хамбург е блокирано, след като въоръжен мъж нахлу с автомобил на пистата

Всички полети от и до летището в немския град Хамбург са анулирани, откакто 35-годишен мъж разруши бариерата и нахлу с автомобила си на пистата, където самолетите се приготвят за политане.

Според организация " Ройтерс " той е паркирал колата под аероплан. Мъжът е направил няколко изстрела във въздуха и е хвърлял бутилки със запалителна примес, сходна на коктейл „ Молотов “.

Всички полети са били анулирани, а 3200 души са били евакуирани.

Според полицията става въпрос за фамилен спор за настойничество над детето, откакто мъжът е отвлякъл личната си 4-годишна щерка.

" Полицейската интервенция продължава, въздушният трафик е прекратен до второ разпореждане ", оповестява администрацията на летището в обществената платформа Х.

++AKTUELL++
Derzeit kommt es auf dem Rollfeld des zu einem größeren Polizeieinsatz.
Wir sind mit einem Großaufgebot an Einsatzkräften vor Ort.
Aktuell gehen wir von einer statischen Geisellage aus.

Nähere Informationen folgen.
— Polizei Hamburg (@PolizeiHamburg)

Летището в немския град е блокирано от събота през нощта, откакто към 20 часа въоръженият мъж нахлува с автомобила си на пистата.

" Мобилизирахме полицейски психолози и понастоящем преговаряме с причинителя, с цел да се стигне до решение посредством съглашение ", съобщи говорителка на полицията пред локална телевизия ", представена от Българска телеграфна агенция.

Според говорителката е " доста добър знак ", че бащата на детето продължава да поддържа контакт с управляващите " толкоз дълго време ".

Всекидневникът " Билд " написа, че бащата е на 35 години и е от турски генезис, по тази причина и договарянията с се водят на турски език.

До момента са били анулирани най-малко 27 полета.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР