Всички погледи на Мет Гала бяха насочени към Ким Кардашиян,

...
Всички погледи на Мет Гала бяха насочени към Ким Кардашиян,
Коментари Харесай

Ким Кардашиян се подложи на драстична диета, за да се напъха в рокля на Мерилин Монро

Всички погледи на Мет Гала бяха ориентирани към Ким Кардашиян, която мина по аления килим дружно с Пийт Дейвидсън

Но роклята на риалити звездата беше това, което прикова погледите на всички, написа " ", съобщи.



41-годишната Кардашиян е взела чартърен една от най-емблематичните рокли на Мерилин Монро - тоалетът "Честит рожден ден, господин президент ", като блестящият й жанр беше допълнен с диамантени обеци и бяло кожено яке.

"Това е роклята на Мерилин Монро, която е на 60 години и тя я носеше, когато изпя "Честит рожден ден " на президента Джон Кенеди през 1962 година ", разяснява Кардашиян пред сътрудник на "Вог " на аления килим.



Но да влезе във винтидж роклята не е било лесна работа. "Пробвах я и не ми ставаше. Казах: "Дайте ми три седмици ". Трябваше да смъква 7-8 кг ", признава Кардашиян.



"Това беше същинско предизвикателство. Беше като роля във филм. Бях твърдо решена да се вляза в нея. Не бях консумирала въглехидрати или захар от близо три седмици. Имахме празненство с пица и понички в хотела след Мет Гала ", добавя тя.



Проектирана от Жан Луис, роклята в началото коства 12 000 $ и съгласно информацията е била толкоз тясна, че е трябвало да бъде пришита към Мерилин Монро преди осъществяването й пред американския президент Джон Кенеди на 19 май 1962 година в "Медисън Скуеър Гардън " - единствено три месеца преди холивудската звезда да почине.

Ripley's Believe It or Not! закупува роклята от аукцион на Julien's през ноември 2016 година за колосалната сума от 4,81 млн. $, което автоматизирано я прави една от най-скъпите рокли в света.



За да добави визията на именитата Мерилин Монро, Кардашиян е боядисала косата си в платинено русо, а прическата й е завършена в грациозен кок.



Същевременно 28-годишният Пийт Дейвидсън я придружаваше на аления килим, носейки типичен черен костюм и слънчеви очила, като държеше Ким за ръката от самото начало.



Само две вечери преди Мет Гала те направиха дебют на аления килим като двойка - в събота, по време на вечерята на кореспондентите в Белия дом, Вашингтон.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР