Всички победи и всички загуби преживяхме много емоционално. Този финал

...
Всички победи и всички загуби преживяхме много емоционално. Този финал
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Президентът се изказваше в нарушения на Конституцията

Всички победи и всички загуби преживяхме доста прочувствено. Този край беше леко отчаяние за нас. Имахме предпочитание да свършим доста повече работа, тъй че със смесени усеща завършва този парламент. Натискът върху нас беше много тежък. Нашият работен ден стартира рано сутринта и приключва късно вечер, тъй че има и известно облекчение. Това сподели вторият ръководител на 47-ото Народно заседание Мирослав Иванов в ефира на бТВ.

" Когато стартира това начинание с " Продължаваме промяната " нямах настройки, че ще бъда в листите, нито ръководител на Народното събрание. Тежка е короната на ръководител на Народното събрание, само че трудът, който аз и Никола Минчев положихме е индикативен ", сподели Иванов.

" Един от най-трудните моменти за мен беше, когато разбрах, че е желана оставката на Никола Минчев. Голяма част от народните представители се държат безочливо, пренебрежително, без капка почитание ", разяснява той.

" Вярвахме, че ще има още депутати, които да поддържат програмата на Политическа партия. Дадохме всичко от себе си, с цел да образуваме кабинет. Този запис с Демократична България не е повода, а мотивът Има Такъв Народ да се откаже от договарянията. Това е един политически разбор, който се прави във всяка парламентарна група. Те си откриха мотив, с цел да кажат, че са диалогични, само че ги плюят. Не мога да кажа дали е съзнателно деяние или е несъблюдение на администрацията на Народното събрание ", добави той.

" Ние сме си същите, изпитваме почитание към Румен Радев, само че аз персонално чувствам смяна в неговото отношение към нас. Държавният глава следва да е балансьор и обединител. Ние сме имали своите неточности, само че сме създали и доста позитивни неща. Радев се изказваше в нарушавания на Конституцията, споделяше какви ходове да се създадат в страната и във връзка с външната политика, което съгласно мен е нарушавания на Конституцията ", сподели още Иванов.

" Не имам вяра, че политическата групировка на Стефан Янев ще мине 4-процентовата преграда ", разяснява той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР