Всички петима души, които бяха открити мъртви в Нови Искър,

...
Всички петима души, които бяха открити мъртви в Нови Искър,
Коментари Харесай

Убитите в Нови Искър са били застреляни


Всички петима души, които бяха открити мъртви в Нови Искър, са били убити с по един изстрел. Това заяви основният прокурор Сотир Цацаров, който във вторник вечерта отиде на мястото на нещастието.
Спешните екипи разкрили на мястото мъж и жена на 60 години, момиче и момче на 18 и 20 години и 12-годишно дете. Цацаров заяви, че възрастният мъж е татко е на 12-годишното дете. Убити са и дъщерята на втората му брачна половинка, приятелят на момичето и нейната баба.
Цацаров удостовери, че оповестената по-рано през днешния ден за търсене 44-годишна жена е търсена по отношение на убийството. Това е Кети Кюхова, която е втората брачна половинка на 60-годишния мъж.
За търсене е разгласен и автомобил БМВ Х 5, благосъстоятелност на фамилията, който липсва от мястото на закононарушението, разясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
Семейство се е преселило от София в Нови Искър преди година и половина.
На този стадий не е изведена водеща версия и е прибързано да се приказва за ликвидиране и самоубийство, показват от Министерство на вътрешните работи.
Първоначално изтеклата от следствието информация бе, че четири от жертвите евентуално са били удушени, а петата е била с огнестрелна рана. Източници от следствието оповестиха пред Българска телеграфна агенция, че евентуално става въпрос за ликвидиране - възрастният мъж е умъртвил останалите, след което се е самоубил.
"Уведомен е министър председателят. Много е тежко закононарушението, в случай че има закононарушение. Надявам се бързо да стигнем до истината ", разяснява вътрешният министър Валентин Радев.
Улицата към къщата е отцепена от полицията, огледът продължава. /mediapool.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР