Всички пътници на възраст над 12 години, независимо дали са

...
Всички пътници на възраст над 12 години, независимо дали са
Коментари Харесай

Кипър затяга мерките, иска PCR тест за всеки влизащ

Всички пасажери на възраст над 12 години, без значение дали са имунизирани или не, ще би трябвало да имат негативен резултат от PCR 48 часа преди пътуването, с цел да дойдат в Кипър, оповестява МИА.

Новата мярка влиза в действие от 23 часа във вторник, като също така ще е наложително провеждането на PCR-тест при идване, който ще е за сметка на пасажерите.

С изключение на тези, които са получили бустерна доза, останалите ще би трябвало да бъдат тествани още веднъж с бърз антигенен тест, 72 часа по-късно.

Специфичните правила важат за всички пасажери, идващи в от страни, от които е позволено да се пътува до острова, в това число държави-членки на Европейски Съюз, Шенгенското пространство и към 30 трети страни.
свързани новини1448на 30.12.20212346на 03.12.2021
Другите страни, които не са включени в този лист, са в " сивата категория " и за пътешестване до е належащо особено позволение, прецизира " Фокус ".

В страната през последните дни е регистриран фрапантно нарастване на броя на новите случаи, а следобяд президентът Никос Анастасиадис ще организира среща с Комисията по епидемиолозите и способените министри за обзор на епидемиологичната картина.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР