Всички пътни артерии са нормално проходими, почистени са падналите клони

...
Всички пътни артерии са нормално проходими, почистени са падналите клони
Коментари Харесай

Проходът Троян-Кърнаре остава затворен

Всички пътни артерии са обикновено проходими, почистени са падналите клони и дървета, които са затруднявали придвижването по обособени посоки. Пътните настилки в планинските региони за отчасти заледени, само че екипите на Областно пътно ръководство са направили обработка с пясък и сол. Това заяви за Фокус дежурният в Областно пътно ръководство (ОПУ).

Все отново водачите би трябвало да внимават по завоите и секторите с надолнище, прикани дежурният. Пътищата в равнинната част на Пловдивска област са най-вече сухи. Трафикът по главните посоки на територията на региона е извънредно натоварен към този час на деня, като обичайно най-натоварено е придвижването по пловдивския сектор на Автомагистрала „ Тракия “. Натоварено е придвижването и по пътищата Пловдив-Карлово, Пловдив-Асеновград-Смолян, Пловдив-Пещера и Пловдив-Съединение.

Проходът Троян-Кърнаре остава затворен за придвижване на всички МПС. Опасност от образуването на свлачища има по пътните прави Бачково-Нареченски бани и Кричим-Девин. Остава лимитирано придвижването на МПС над 12 тона по пътищата Югово – Лъки – Здравец, в правата град Лъки-пътно кръстовище за хижа „ Момчил левент “, и Поповица-Болярци.

Все още е неразрешено и придвижването на тежкотоварни камиони над 5 тона по пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград, в региона на км 6, заради понижен габарит на пътното платно на мост. Обходният маршрут за водачите е през път ІІ-66 Стара Загора – Поповица и път І-8 София – Пловдив – Свиленград.

Движението в град Пловдив също е натоварено. Колони от коли затрудняват придвижването по булевардите „ Цар Борис III Обединител “, „ България “, „ Христо Ботев “, „ Пещерско шосе “, „ Шести септември “ и „ Руски “. Интензивен трафик се регистрира и по входно-изходните артерии. Пътните настилки на територията на града са най-вече сухи и обикновено проходими.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР