Всички пътища в област Враца са проходими при зимни условия,

...
Всички пътища в област Враца са проходими при зимни условия,
Коментари Харесай

Зимната обстановка във Враца: Пътищата са проходими, ето къде няма ток

Всички пътища в област Враца са проходими при зимни условия, с  частични заледявания тук-там, оповестяват от регионалната администрация във Враца.
По информация на ЕРМ Запад и дежурните по общини, от тази заран още веднъж има прекратено електроподаване. Ток няма в селата Бързина и Ботево, заради замръзване на електропроводниците. Очаква се електроподаването да бъде възобновено до края на деня. Планирани спирания на електрозахранването има в обитаеми места от община Бяла Слатина заради планов ремонт. В останалите общини на територията на област Враца, оперативната конюнктура е спокойна.
Не се следи повишение на равнищата на реките и язовирите на територията на област Враца вследствие снеготопенето.
Във всички обитаеми места има водоподаване.
Призовават се водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, да не подхващат внезапни маневри, да съблюдават нужната отдалеченост. Блокирането на придвижването от транспортни средства, които не са готови за зимни условия, затруднява пътуването на всички останали водачи и работата на профилираната техника.           
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР