Всички партии в коалицията са взели решение, че няма да

...
Всички партии в коалицията са взели решение, че няма да
Коментари Харесай

ПП-ДБ без Лорер, изгониха журналисти: Няма да подкрепим правителство с участие на ГЕРБ

„ Всички партии в обединението са взели решение, че няма да поддържа държавно управление с мандат или присъединяване на политическа партия ГЕРБ “, това разгласи Асен Василев при започване на първата обща конференция на ПП-ДБ след изборите.

Изказването му бе на фона на изгонени публицисти и в отсъствието на Даниел Лорер. На масата пред медиите бяха седнали Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов и Христо Иванов.

Според Василев имало съществени проблеми с провеждането на тези избори, като заприказва за огромен брой на хора, които не са отишли до урните. Съпредседателят на Политическа партия добави още, че ще се направи и разбор на местата където не са съумели да стигнат по време на тази акция.

„ Нашето решение, че няма да подкрепим ГЕРБ в първия мандат е на база на полезности “, съобщи Кири Петков, уточнявайки че ще приказват с всички партии по политики. Той посочи, че в случай че ГЕРБ не съумеят да сформират държавно управление с първия мандат, то ПП-ДБ ще предложат такова с втория мандат. 

Атанас Атанасов съобщи, че анализът показвал, че българите желаят постоянно държавно управление, само че те не можели да поддържат такова кадрувано от Бойко Борисов. Като един от първите законопроекти, Атанасов се закани да внесе подобен за службите и посъветва при постоянно държавно управление Румен Радев да се прибере в президентството. 

„ Обединението има капацитет, видно и от резултатите. Не успяхме да осъществим цялостния си капацитет, само че следва да осъществим най-важното. Ще продължим да считаме очевидното – без дълбока промяна в правораздаването нито една цел няма да бъде реализирана “, приключи Христо Иванов.

След изказванията на четиримата, всички се изнесоха и нито един публицист не съумя да зададе въпрос.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР