Всички партии са в предизборна кампания, но вече и ние

...
Всички партии са в предизборна кампания, но вече и ние
Коментари Харесай

Борисов: Всички партии са в предизборна кампания

Всички партии са в предизборна акция, само че към този момент и ние сме. Мобилизираме се по структурите. Това съобщи пред публицисти във Варна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той насочи рецензии към некоалиционните си сътрудници от ПП-ДБ, че преяждат с власт. По думите му те подготвени са да се откажат от поста на външния министър, само че в случай, че всички останали министри останат за тях.

Те сменят всичко. Цялото опазване на здравето е в Демократична България. Цялата защита е в ръцете на Политическа партия. Те споделят Тагарев се оправя добре. В същото време българите си мислят, че сме залели Украйна с оръжие, а ние един болт не сме изпратили при решение от 8 декември, изпълнителната власт не е свършила нищо, нула, акцентира Борисов.

Бившият министър председател изрази и неодобрение във връзка с оферти от ПП-ДБ меморандум. " Политическа партия споделят, че няма значение дали партиите в Народното събрание - те нямат права по този меморандум, или ние, ще им вземем това право да оферират потвърдени специалисти. Ако пък е Неправителствени организации откъм Политическа партия и Демократична България - имали това право. С този меморандум излиза, че Неправителствени организации стоят по-високо от партиите. Ако е по този начин да си създадем Неправителствени организации, щом са толкоз положителни да станат партии, да влязат в Народното събрание и да ни ръководят ", уточни той.

В този документ се споделя да няма никой с изключение на ПП-ДБ и ГЕРБ при избора на регулатори, т.е. всички други жители, които са дали своят вот за Българска социалистическа партия и " Възраждане " се ингнорират, а на тяхно място идват Неправителствени организации - Политическа партия и Демократична България действително, добави Борисов.

Припомняме, че ПП-ДБ предложи меморандум за скрепяване на сглобката. Депутатът от Движение за права и свободи Делян Певвски видя в документа опит за делба на страната. Външният министър Мария Габриел бе категорияна, че няма да постави подпис под този меморандум. По-рано този месец водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че избори 2 в 1 биха били разумния свършек на това ръководство.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР