Всички партии признават, че техният водещ кандидат не може да

...
Всички партии признават, че техният водещ кандидат не може да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Партията, победила на европейските избори, трябва да излъчи председател на ЕК

Всички партии признават, че техният водещ претендент не може да събере нужната поддръжка, с цел да бъде гласуван в Народното събрание. Цялата скица с водещите претенденти не можа да проработи. Шансовете на всички са еднообразно дребни към днешна дата. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов в Брюксел, където взе участие в съвещанието на Европейския съвет, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Премиерът означи, че държавните и държавните ръководители следва да се съберат още веднъж в края на месеца. „ На тото не би трябвало да играем, несериозно е “, сподели още Борисов. Той беше безапелационен, че партията, победила на европейските избори, би трябвало да излъчи ръководител на Европейската комисия.

„ Ревност в предложенията, кой какъв брой пари да похарчи в страната, с цел да станат безвъзмездни колкото може повече неща - всички партии имат сходни оферти. По-малко са предложенията по какъв начин да съберем повече доходи в страната. А това вършим ние, в държавното управление – по какъв начин да притеглим повече вложители, по какъв начин да се вдигне Брутният вътрешен артикул “, означи министър-председателят Борисов, запитан от медиите за партийните дотации.
„ Поискал съм статистика за целия преход и когато ви дам графиката, ще видите, кои години безусловно са изгубени за България по време на прехода и в този момент, в последните години по какъв начин е “, добави Борисов. Той посочи, че ще се организира съдружен съвет, на който тематиката ще бъде разисквана. „ Ще не отстъпвам това, което сме споделили – 1 лева. Ако партиите в Народното събрание вземат друго решение, това е демокрацията “, сподели още министър председателят.
Министър-председателят Борисов отговори и на въпрос за договарянията със Съединени американски щати. „ В момента военно министерство получи оферта от Съединените щати, разискват я, водят финални договаряния, и защото тези пари ги няма в бюджета, стигнем ли до сключване на контракт, ще влезем в Народното събрание, ще актуализираме бюджета надлежно, ще се дадат тези пари от запаса, който имаме “, посочи министър председателят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР