Всички оцелели след жестоката катастрофа на АМ „Струма - момиче

...
Всички оцелели след жестоката катастрофа на АМ „Струма - момиче
Коментари Харесай

Какво е състоянието на оцелелите при катастрофата на АМ „Струма”

Всички оживели след жестоката злополука на Автомагистрала „ Струма " - момиче на 17 години и шестима възрастни, са настанени в „ Пирогов ". Шестима от тях са в Клиниката по изгаряния, а седмият - в травматологията. Животът им е вън от заплаха. Медицинските екипи към момента им вършат нужните проучвания.

Всички те са жители на Република Северна Македония. В болничното заведение пристигнаха представители на македонското посолство. По информация на един от тях потърпевшите са контактни и описват за случилото се.

Минути преди 7.00 ч. от " Пирогов " изпратиха публична информация до медиите, която гласи: " В ранните часове на 23.11.2021 година (вторник), в УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов " са признати 7 жители, които са потърпевши при случай с автобус на автомагистрала „ Струма ". Лицата не са български жители. В момента всички са контактни, в устойчиво положение и без заплаха за живота. Шестима са с изгаряния, а един пациент е с контузия на крайници. След обзор и оценка на положението им са настанени за следене в болничното заведение ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР