Всички отговори ще получите вМодул I на Тренировъчни школи Планиране,

...
Всички отговори ще получите вМодул I на Тренировъчни школи Планиране,
Коментари Харесай

Как да превърнем хаоса на работа в добре смазана машина с минимални разходи!?

Всички отговори ще получите в

Модул I на Тренировъчни школи Планиране, Снабдяване, Логистика, Склад

 

Често срещано събитие във компаниите е да се правят доста действия, без да се прави задоволително работа. Този проблем се корени в недобре структурираните отговорности на хората и размиване на отговорностите. А откакто няма явен собственик на даден развой, обикновено е този развой да бъде оставен на самотек. Всички знаем, че в случай че нещо не го обгрижваме, то залинява. Същото е и във компанията. Ако не разчистим дейностите без стойност, няма да имаме пространство да творим и разгърнем опциите си. И несъмнено няма по какъв начин да напредваме, тъй като се усещаме като в мочурище. Разчистването и структурирането спомага да подредим мислите си и да фокусираме силата си в посока, която да способства оптимално за развиването на компанията и на нас като експерти.

Добрата вест е, че има излаз от всяка сходна обстановка .

За да помогнем на бизнеса, събрахме на едно място и структурирахме методите и положителните практики за ръководство на веригата за доставки. Защо тъкмо там насочихме напъните си? Защото във веригата за доставки има доста затворени запаси. Освен това, в случай че производството, логистиката и складът не подават стоките, които търговците са договорили, компанията стартира да губи клиенти и може скоро да излезе от пазара. А единствено с оправянето на процесите съумяваме да извлечем голяма изгода за фирмите и те след това да продължат да работят на високи обороти с високи резултати.

 



В Тренировъчните школи по Планиране, Снабдяване, Логистика и Склад даваме необятен взор на цялата верига и задълбочени познания и умения във всяко звено. Благодарение на решаваните проблеми, даваните домашни работи, разискването на разнообразни обстановки, подтикваме сътрудниците да търсят и намират решения и оптимизации. Курсистите виждат изгодата от дребните, само че систематични стъпки и работят по-активно за просперитета на компанията. Т.е. даваме начален старт на един друг метод, поддържаме посредством препоръки, образци и упътвания и оттова нататък всеки може да разгърне необятните си благоприятни условия.

В Модул I слагаме основите за положителното ръководство на веригата за доставки. Разглеждаме международно приетите техники като Lean, Just-in-time, Kaizen, 5 S, доктрина на рестриктивните мерки и така нататък Формираме мисленето по този начин, че да улавя нюансите във всяка техника и да ги ползва вярно към съответната компания. Създаваме настройка за сложно разглеждане на компанията и съществено решение на проблеми, а освен симптоматично гасене на пожари.

В практиката си установихме, че когато дадеш на някого познания и опит, това се отплаща с по-високи резултати. А давайки опция да си подреди дейностите, да отстрани непотребното, ние му даваме късмет да отстрани хаоса и да работи умерено и неведнъж по-добре.

 

www.supplychain.bg

0886277735

[email protected]

 

* обява

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР