Всички от нас (е, поне голяма част) още помним трепетното

...
Всички от нас (е, поне голяма част) още помним трепетното
Коментари Харесай

Дона Дерико от Спасители на плажа качи снимка по бански

Всички от нас (е, най-малко огромна част) още помним трепетното очакване на следващия трогателен епизод на " Спасители на плажа ". Няма да сбъркаме, в случай че го назовем Сериалът на 90-те... или най-малко един от обичаните ни по това време. Сериалът, който ни придвижи на безкрайни плажове, под горещо слънце и в компанията на не по-малко горещи артисти.
 Памела Андерсън, банският от
Носталгията на Памела по " Спасители на плажа "

Добрите, остарели времена

Наред с Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф се подрежда и Дона Дерико. Блондинката, която помним по-скоро като спасителката Дона Марко наподобява толкоз зашеметяващо, колкото и през 1996 година

54-годишната актриса продължава да разгорещява пристрастеностите и през днешния ден. В профила си в Instagram тя разгласява фотография, на която я виждаме да театралничи в изрязан златист бански от две елементи, написа Page Six. " Горещата вълна в Ел Ей продължава. 102°! (38 °C), написа тя в сряда, 28 септември.

Въпреки че Дона се любува на слънчевото време в Лос Анджелис, тя е загрижена за хората, които се борят с урагана Иън, който удари Флорида в сряда. " Моля се за всички наранени от урагана ", добави тя.

За Дона Дерико стартира да се приказва повече това лято, откакто театралничи в бански костюм с лика на американското знаме в Деня на независимостта на Съединени американски щати. Вълна от рецензии заля обществените мрежи след видеото ѝ на 4 юли.

Много дами показаха своето отвращение от обявата ѝ, тъй като по думите ѝ я считат за " прекомерно остаряла, с цел да носи подобен бански " или тъй като обезверено желае да притегли внимание. 

" Нека ви кажа нещо, което може да ви изненада. Всъщност мога да нося и да върша безусловно каквото си желая ", отговори тя две седмици по-късно, 17 юли.
 Ясмин Блийт,
Ясмин Блийт от " Спасители на плажа " е неузнаваема

20+ години по-късно

Но с изключение на негативи, някогашната спасителка на плажа получи и редица похвали. Феновете ѝ я опазиха, коментирайки че " в случай че изглеждах толкоз добре, щях да обявявам фотоси по бански всеки ден " и " тези дами завиждат и желаят да те засенчат. Ти си красива от вътрешната страна и извън ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР