Всички очакват с нетърпение Черния петък, особено в дните преди

...
Всички очакват с нетърпение Черния петък, особено в дните преди
Коментари Харесай

Няма да повярвате какви са най-безполезните покупки на Черен петък

Всички чакат с неспокойствие Черния петък, изключително в дните преди Коледа. Но в извършена анкета 31 % декларират, че биха се лишили от половината от стоките, които са купили в разпродажбата. Проучване, извършено от задгранична банка, демонстрира, че измежду спонтанните и безполезни покупки са зъбни протези, котешко облекло и костюм на смешник.

Според изследването 64% от интервюираните руснаци са пазарували най-малко един път по време на разпродажбите на Черния петък. Останалите или не имат вяра, че могат да спестят пари, или нямат време да търсят предложения, а друга част в никакъв случай не са чували за сходни акции.
 Мъж, бягащ от рой пчели, беше изяден от... Мъж, бягащ от рой пчели, беше изяден от...
В Бразилия мъж се опита да избяга от рой пчели, скочи във водата, само че беше изяден от гладни пирани, оповестява LADbible. 30-годишният бр...

Средд търсените артикули нормално са облекла, обувки, уреди и артикули за бита. Всеки трети купува артикули за деца и козметика на разпродажбата. По-рядко купувачите се интересуват от артикули за домашни любимци. А още по-рядко се търсят отстъпки за книги, цифрово наличие, абонаменти, артикули за творчество и занимания, сочи изследването. 

Анкетираните показват най-странните и безполезни неща, които са купили по време на Черния петък. Сред тях са изкуствена челюст, котешко облекло, китайски фенер, клоунски костюм, гущер, кожено палто, което е два размера по-малко, ключодържател във формата на грахова шушулка, пухено яке, говорещ тостер и голям брой секс играчки. Не е необичайност да се окаже, че стоките " с отстъпка " костват колкото преди Черния петък ", обявиха от Райфайзенбанк.

Все отново единствено 2,5% от интервюираните считат, че всички покупки, направени на Черния петък, са безполезни.

В изследването са взели участие над 3000 руснаци на възраст над 18 години от Москва, Санкт Петербург, Пермска област, Татарстан, Омск, Новосибирск, Ростовска и Краснодарска област.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР