Всички очаквахме излизането на Приятели: Отново заедно, защото като верни

...
Всички очаквахме излизането на Приятели: Отново заедно, защото като верни
Коментари Харесай

Какво сподели Кортни Кокс за Матю Пери?

Всички чакахме излизането на " Приятели: Отново дружно ", тъй като като правилни почитатели на сериала нямахме самообладание да забележим обичаните си артисти на едно място, въпреки и след толкоз години.

Преди време Дженифър Анистън показа, че снимането на кино лентата се е оказало доста по-трудно, в сравнение с са очаквали тя и сътрудниците й, тъй като са осъзнали какъв брой доста са се трансформирали през последните години.

Очевидно фотосите на " Приятели: Отново дружно " са повлияли тежко и на Матю Пери. В скорошно изявление за Times of London Кортни Кокс признава, че Пери е бил под огромно напрежение по време на фотосите.

Той се е тормозил дали ще може да показва страхотното възприятие за комизъм, с което се характеризира героят му Чандлър Бинг.

" Имах възприятието, че ще умра, в случай че не се смеят ", споделя малко след фотосите на  " Приятели: Отново дружно " Пери. Кортни Кокс удостоверява думите му, като добавя, че той в действителност е бил в доста напрегната обстановка и ужасно доста се е тормозил за представянето си, което, несъмнено, е било доста значимо за него и в персонален проект. 

" Аз мисля, че той се оправи отлично ", прибавя Кортни Кокс, а ние сме склонни да се съгласим с нея, тъй като като почитатели получихме приемлива порция комизъм от Чандлър Бинг - тъкмо толкоз занимателна, колкото ни беше нужна.

52-годишният Пери удостовери по-рано този месец, че написа записки, които би трябвало да бъдат пуснати през ноември. В автобиографичната си книга " Friends, Lovers and the Big Terrible Thing " той споделя за времето  в хитовия ситком " Приятели ", както и за борбата си с пристрастяването.

" Толкова доста е писано за мен в предишното. Мисля, че е време хората да ме чуят. Доживях и аз да опиша историята си, макар че на моменти изглеждаше, че няма да го направя. И всичко е тук ", написа артистът под фотографията на корицата на своята автобиография в Instagram.

Меган Линч от Flatiron Books, която ще редактира описа на Матю Пери, твърди, че историята му ще е невероятна. И дава обещание, че ще ни зареди с нужната доза комизъм, катарзис и тласък, от който всички се нуждаем в този момент, в изискванията на изолираност и разделяне.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР