Всички очакваха с небивал интерес да видят дали Валерия ще

...
Всички очакваха с небивал интерес да видят дали Валерия ще
Коментари Харесай

Валерия и Евгени нито са скарани, нито разделени

Всички чакаха с нечуван интерес да видят дали Валерия ще се появи на първия  огромен концерт на Евгени Генчев.  След слуховете за скандал и напрежение сред виртуоза и неговата обичана. Само 20 минути преди започването на концерта хубавицата цъфна  иззад кулисите и се настани на първия ред на отреденото й ВИП място. До нея седна и сценаристката на шоуто Ваня Щерева.

Така стана ясно, че слуховете за радяла не дават отговор на истината. Валерия бе повече от елегантна с черния си мини тоалет и високи токчета, а хора от публиката се подредиха на опашка преди началото на концерта да се щракнат с нея.

Малко по обратно измежду феновете бяха видяни още три от девойките Райя, Боряна и очевидно вталената Пам.

Концертът на виртуоза  стартира с класическа музика, а по-късно продължи с най-известните кино части, а Евгени предложи на публиката да се забавлява, пее и танцува.

С парче от кино лентата " Untouchables " пианиста поздрави девойките от шоуто, а идващото от френския „ Амели ” извърши особено за годеницата си Валерия.Която го приветства от първия ред.Зрителите бяха сюрпризирани от обстоятелството, че хубавицата е зарязала домашните си любимци и се появи сама, без нито един от тях.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: new Евгени Генчев Ергенът концерт Валерия Пам Велидис Райя Боряна Валерия на концерта
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР