Всички очакваха да има напрежение по време на последните кралски

...
Всички очакваха да има напрежение по време на последните кралски
Коментари Харесай

На прощаване: Меган и Хари си тръгнаха сърдити и обидени

Всички чакаха да има напрежение по време на последните кралски задължения на принц Хари и Меган Маркъл, само че май никой не очакваше да са толкоз явни. Херцозите на Съсекс се завърнаха в Лондон предходната седмица за серия от авансово планувани финални изяви – всемирски, обществени, благотворителни.

И в случай че по време на независимите им кралски задължения тези дни нещата изглеждаха сърдечни, топли, без чак такова напрежение, то през вчерашния ден в Уестминстърското абатство размерите на цялата кралска драма излязоха нескрито.

Няма потребност да гадаем по ядосаното лице на Хари, който през множеството време гледаше в краката си, по обезпокоената физиономия на Уилям, каменното лице на Кейт или по неловката и застиналата усмивка на Меган, с цел да се досетим какво се случва. Оказва се, че проблем в фамилията в действителност има и съдейки по неуместните погледи, кимвания и конфузни обстановки, очевидно разривът сред двамата братя е сериозен. Медиите на Острова разкриха каква е повода за това тъмно прощаване.

Принц Хари откровено се обидил, тъй като за последната му обща изява със фамилията през вчерашния ден за работа в Уестминстърското абатство като знак за новия му по-обикновен статут му споделили, че няма да влезе дружно с кралицата, татко си и брат си.

Заявили му, че двамата с Меган сами трябвало да влязат в абатството, да си заемат местата и да изчакат формалното идване на кралското семейство като елементарни жители на короната.

Според западните медии Уилям и Кейт се пробвали да потушат абсурда, като се съгласили и те да влязат сами и да се причислят към Хари и Меган, а да не са част от формалната върволица както било планувано.

Само че поканите до присъстващите 2000 посетители на службата били към този момент разпратени и в тях категорично пишело кой с кого и по кое време ще влезе. Така че опитът на Уилям и Кейт не реализира претенции резултат, а мрачните лица на принцовете, които едвам се погледнаха, бяха показателни.

На сбогуване Хари си потегли афектиран, а единственото усмихнато лице в цялата кралска фамилия беше това на Меган, която очевидно се опитваше да излезе с достолепие от обстановката и да не демонстрира, че я наранява. Поне в края на службата всички си потеглиха дружно.

За положително или за неприятно, без значение дали одобряват решението си за вярно или не, в последна сметка уговорките на Хари и Меган към короната най-официално завършиха и към този момент могат да заживеят по този начин претенции от тях по-обикновен, спокоен и надалеч от светлините на прожекторите живот.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР