Всички обвинения срещу мен, заради които искат да бъда наказан,

...
Всички обвинения срещу мен, заради които искат да бъда наказан,
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Обвиненията срещу мен са съшити с бели конци

Всички обвинявания против мен, поради които желаят да бъда осъден, са съшити с бели конци. Целта е да бъдат опетнени моето име и известност. И по този метод някои хора да овладеят личния си боязън от мен. При това боязън от нещо, което аз не съм направил до този миг, а точно да разглася кандидатурата си за ръководител на Българска социалистическа партия. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов, оповестиха от пресцентъра на партията.

По думите му непрекъснато е съществувало такова съмнение.

„ Очевидно страхът идва от силата, която стои зад мен в лицето на Градската организация на Българска социалистическа партия.София и свършената работа “, изясни той

Според него тази офанзива ще дестабилизира организацията, откакто през 2019-та година на локалните избори БСП-София получи доста добра оценка за резултатите – подсилен и от горната страна броя на общинските съветници и единствено 20 000 купени гласа разделиха претендента им за кмет от успеха.
свързани новини23062преди 56 минути39037на 16.02.2022
„ При тези обстоятелства, какъв брой състоятелни да са обвиняванията в колаборация с ГЕРБ “, пита Паргов.

Той напомни едно гласоподаване през същата 2019 година на депутати от групата на Българска социалистическа партия в поддръжка на Сотир Цацаров при избора му за ръководител на КПКОНПИ. Тогава повече от една трета от народните представители от „ Българска социалистическа партия за България “ гласоподаваха " За ". А имаше публично партийно решение Цацаров да не бъде подкрепян.

„ Трябва ли да желаеме наказване и за тогавашния ръководител на парламентарната група Корнелия Нинова? Може би би трябвало, откакто на мен ми желаят наказване поради това, че общински съветници от Българска социалистическа партия са подкрепили Георги Георгиев от ГЕРБ за ръководител на СОС при тайното гласоподаване, което се случи, до момента в който аз самият бях под карантина поради Covid-19 “, посочи ръководителят на групата на Българска социалистическа партия в общинския съвет в София и добави, че това е отговорът му на две от всичките обвинявания.
свързани новини30249на 16.02.2022
Той изясни, че е имал опция да изрази документално мнение по претекстовете за настояването да му бъде наложено партийно наказване.

„ До един тези претекстове са погрешни “, безапелационен е Паргов.

„ В Българска социалистическа партия обичаме да се хвалим, че сме най-демократичната партия. Очевидно и това не е правилно. Преминали сме към различен вид организация. И тъкмо това е терзанието на доста членове и симпатизанти, които подлагат на критика настоящето ръководство на Българска социалистическа партия. Хората се опасяват, че пътят, по който върви партията, може да завърши съдбовно “, сподели в умозаключение Калоян Паргов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР