Всички обичаме нахалния McDonald's, но това, което се включва в

...
Всички обичаме нахалния McDonald's, но това, което се включва в
Коментари Харесай

Британските фенове на McDonald`s са поразени от разликата между американските и британските съставки

Всички обичаме нахалния McDonald's, само че това, което се включва в приготвянето на техните емблематични бургери, може да ви изненада.

McDonald's е учредена през 1940 година в Калифорния, Съединени американски щати, и от този момент веригата за бързо хранене се трансформира в международна сензация с заведения за хранене в 120 страни - в това число, явно, Обединеното кралство. Ако в миналото сте сравнявали менюто на Макдоналдс в Обединеното кралство с такова в Съединени американски щати, несъмнено сте забелязали, че наподобяват много сходни, защото и двете съдържат едни и същи бургери, пържени картофи и пилешки хапки.

Но в случай че ако се вгледате по-внимателно, ще забележите, че има някои огромни разлики сред съставките, употребявани в Обединеното кралство, и тези, употребявани от другата страна на езерото в Съединени американски щати - и те може просто да накарат челюстта ви да падне.

Броят на калориите в някои от класическите артикули, както и наличието на захар, сол и наситени мазнини, може да варира фрапантно сред двете менюта и британците са оставени шокирани, след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР