Всички обичаме лятото, но е време да се примирим, че

...
Всички обичаме лятото, но е време да се примирим, че
Коментари Харесай

Ослепителни с връхна дреха според фигурата ни

Всички обичаме лятото, само че е време да се примирим, че в календара към този момент се появиха хладните месеци, изпълнени с дни, чиито температури са по-ниски. Това обаче не трябва да ни плаши. Не и в фешън отношение. Именно в този момент е момента да опитвам с разнообразни материи, кройки и наслагване на облекла една върху друга.

На пазара има луксозни оферти, изключително за връхни облекла, само че да си признаем - малко е стряскащо по какъв начин да подберем вярната дреха, която хем да ни топли, хем да ни отива и акцентира по допустимо най-хубавия метод фигурите ни. Как да я изберем по отношение на формата на тялото ни, ни споделя Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео.

 връхна дреха фигура Thinkstock

За фигура вид „ песъчлив часовник “

Ако се гордееш с красиво, женствено тяло, с добре подчертани плещи, хубаво изразена талия и мекушав ханш, значи си с фигура вид „ песъчлив часовник “.

Най-удачният метод да подчертаеш съвършените си дадености е като избереш връхна дреха, скроена по този начин, че да подчертае талията ти. Тя би трябвало да пасва съвършено в раменете, да е стеснена в региона на талията и да се разкроява естествено в ханша. Нещото, за което в действителност би трябвало да внимаваш, е просто да откриеш своя прецизен размер.

Дрехата не трябва да ти е прекомерно тясна в раменете, само че не и прекомерно необятна, като че ли виси неестествено като на окачалка. Спри се на модел, който има и колан, тъй че най-красиво да акцентираш върху талията си с този луксозен детайл.
 image2_16x9.png 10 завладяващи книги на Никълъс Спаркс с 10% OТСТЪПКА, които заслужаваш още в този момент На фокус
За фигура вид „ триъгълник “

Ако имаш тесни плещи и гръден панер, относително естествена, само че не прекомерно изразена талия и в ханша си малко по-широка, то ти си с фигура „ триъгълник “.

Спри се на елегантно сако вид емлематичния модел на Chanel, което да подчертае раменете ти. Трик е да заложиш на връхна дреха с подплънки за плещи, която ще прекрои илюзорно тялото ти. За да придадеш спомагателна женственост на силуета си, пробвай с модел вид „ пеплум “, който ще те подари с талия.

За фигура вид „ овал “

Ако не си с изрично изразени плещи и ханш, а в региона на талията си малко по-широка, значи си с фигура вид “овал”.

Спри се на яке, което по натурален метод ще обгръща раменете и бюста ти, само че няма да приковава вниманието върху талията, която при теб не е по този начин добре изразена. Бомбърът е един подобаващ, а и съвременен вид за теб. Спирай се на по-семпли и типичен кройки и цветове, които няма да

подчертават върху горната част на тялото ти, а в случай че да вземем за пример се гордееш с красиви слаби к дълги крайници, акцентирай върху тях със тънък дънки и висок ботуш или ток.

Фигура вид „ извърнат триъгълник “

Ако имаш мощно изразени плещи, не доста добре подчертана естествено талия и стеснен ханш със слаби крайници, ти си с фигура вид „ извърнат триъгълник “.

Перфектни за теб са палтата доникъде на бедрото в А линия, които са точни в региона на раменете и бюста, а надолу се разкрояват елегантно. Друг вид е да избереш парка, която пада свободно по тялото.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР