Всички обичаме да пишем понякога, дори да нямаме талант за

...
Всички обичаме да пишем понякога, дори да нямаме талант за
Коментари Харесай

5 причини защо писането е толкова полезно?

Всички обичаме да пишем от време на време, даже да нямаме гений за това. В тази публикация ще разгледаме пет аргументи за какво писането е толкоз потребно: 
1. Използва се като данни за сигнали за памет
 Учители на първи клас не си пускат камерата. Как ще учат децата ни да пишат? Учители на първи клас не си пускат камерата. Как ще учат децата ни да пишат?
Вчера имахме сигнал, че учители на първи клас не си пускат камерата, с цел да не им се нарушава персоналното пространство. Как се допуска, ч...
Хората употребяват описанията като метод да запишат какво се случва в живота им. Те могат да се базират на записа сами, с цел да си напомнят и съживят мемоари от минали години. Те също биха могли да видят своя опит и персонални описания като скъпа информация, която да предадат на своите близки. Ако си водите дневник или мислите да го извършите, наличието ще даде отлични опреснители на данни и памет, когато желаете да се обърнете обратно към дадена обстановка и да си припомните какви са били вашите мисли, страсти и държание. С течение на времето ще можете да видите повтарящо се или заклещено държание, както и личностно израстване и самопреобразуване. По този метод можете да се държите виновни за темпото и степента на напредъка си към задачите си. И можете да отпразнувате постепенни и поетапни победи, които сега е мъчно да се виждат.
2. Това е пространство за освобождение и откриване
Писането основава пространство за отдушник, а обезвъздушаването способства за самооткриването по два основни метода. Първо, това ви разрешава да освободите напрежението, като извадите всичко, с цел да можете да присъствате по-добре. Присъствието е положението на духа и тялото, обвързвано с изясненост, както персонална, по този начин и междуличностна връзка, и добре работещ повсеместен разум. Много е положително положение да бъдеш, когато преценяваш избори и вземаш решения. Второ, когато бъдете частни, вашата прозаичност може да бъде откровена и невъздържана. В допълнение, това, което позволявате абсолютно да идва от сърцето или червата, което може да бъде както катарзисно, по този начин и разкриващо. С течение на времето можете да научите доста за себе си, мненията си и страстите си. Тази информация построява осведоменост и схващане. Тонът и наличието на обезвъздушаването във времето ви оказват помощ да оцените напредъка си в оправянето с повтарящи се проблеми и мечтаната смяна.
3. Пишете на най-хубавия си приближен човек: себе си!
Можете да бъдете собствен приближен човек, когато не сте напълно подготвени да споделите или не желаете или сте подготвени да обсъждате избрани тематики с другите. Това ви разрешава да оценявате нещата сами, без обществена преценка или въздействие. 
 За Гинес: Момиче написа с две ръце 45 думи в минута За Гинес: Момиче написа с две ръце 45 думи в минута
Индийско момиче на 16 години кандидатства за връх на Гинес с най-новото си достижение - написа 45 думи за минута по едно и също време с двете...
4. Това е огледало на самосъзнанието
Когато пишете, отделяте време за описване и размишляване върху прекарванията и взаимоотношенията си, както и реакциите си към тях. Процесът насочва вниманието ви към вашите модели, лайкове, антипатии, недостатъци, желания и други Може би най-важното е, че изграждате по-дълбоки връзки със себе си.
5. Писането е път към саморазбирането
Изграждането на връзка със себе си значи да опознаете себе си, самоличността си и по какъв начин сте в света. С други думи, какво ви прави това, което сте от вашата позиция. Освен това получавате визия за какво сте се държали или чувствали по избран метод в тези записани обстановки. Това ви оказва помощ да приоритизирате нещата, дейностите и хората, които са значими за вас. Границите са по-лесни за идентифициране, изчертаване и поддържане. Придобиването и поддържането на вашето себепознание е подарък за вас и за околните ви. Когато по-рядко сте източник на дисфункция във вашите взаимоотношения, вие допринасяте позитивно за качеството на тези взаимоотношения.
Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР