Всички обективни данни сочат към това, че в Кремъл трябва

...
Всички обективни данни сочат към това, че в Кремъл трябва
Коментари Харесай

Христо Грозев: Превратът в Кремъл е неизбежен

" Всички справедливи данни сочат към това, че в Кремъл би трябвало да има прелом ", разяснява в предаването (О)позиция на " Сега " журналистът Христо Грозев, който е изпълнителен шеф на проверяващия уебсайт " Белингкат ".

Той изясни, че причина за преврата ще стане невъзможността на Путин да даде повече на елита към себе си. " След 20 години финасовите облаги за олигарсите станаха вторични, само че има огромна разлика по какъв начин ги възприема светът, дали могат да пътуват и така нататък Няма случай елитът да заплати такава висока цена и да не търси метод да смъкна царя ", добави Грозев.

Той разказа две траектории на развиване на събитията след прелом. " Въпросът е коя от двете ще надделее - властта да вземе още по-военизираният хайлайф, който счита, че е неточност, че не е направена цялостна готовност и така нататък Другата прекаленост е миролюбивият хайлайф, който желае да си харчи свободно парите по света. Това са хора, които след струпване на първичния капитал, са станали естествени, като Ходорковски, да вземем за пример. За тях е по-изгодно да се проведат същински избори. Човек като Навални би бил доста преференциален за тези олигарси, тъй като обществено е казвал по-рано какво ще направи с тях ", уточни още журналистът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР